Zelfliefde lifestyle mindset vrouwen blog netflix

Mijn Netflix Favorites

Het is niet meer weg te denken deze tijd, gezien er geen bal op de televisie is: Netflix! Toen we hier kwamen wonen heb ik televisie en internet afgesloten, maar die tv kan er snel weer vanaf. Series kijken is iets waar ik van houd, je kan er eindeloos naar blijven kijken en er is genoeg aanbod.
BH uit, haren op een knot, jogging broek aan en daar zitten we dan, onder een dekentje op de bank naar een goeie serie te kijken. De ultieme manier van relaxen als je het mij vraagt.

Hierbij een overzichtje van mijn favoriete Netflix series.Orphan Black Supergirl

Alleen het feit al dat 1 persoon zoveel verschillende personages kan spelen, petje af. Dit was een serie waar ik al snel in zat en mij van begin tot het eind ook echt bleef boeien.

Supergirl 

Love love love it! Ik heb lang getwijfeld of ik deze serie moest gaan kijken, naast Superman ook ineens Supergirl? Maar echt, geloof me, hij is goed. Hij is spannend, boeiend en fantastisch. Dit is zo’n serie waar je wekelijks naar uitkijkt, als je weer is moet wachten op je volgende aflevering.

The Flash 

Dat ik een liefhebber van Marvel ben is een feit, ik ben net zo gek op deze serie als Supergirl. Het is onvoorspelbaar en steeds verzinnen ze weer iets om het verhaal spannend te maken, het lijkt een never ending story and I like it!

Riverdale 

Bij deze serie kreeg ik een beetje het idee dat het op pretty little liars zou gaan lijken (overigens ook een super toffe serie!), maar toch niet helemaal. Toen ik een highschool voorbij zag komen, was ik al snel bang dat het wat kinderachtig zou worden, maar hallo, de een na de ander word omgelegd en we gaan van gangs naar misdaden en affaires. Heel anders dan verwacht, precies wat ik zocht.

New Girl

Een heerlijke, droge, humoristische serie. Hoe ieder zijn personage speelt, overtuigend. Het is een serie met best veel afleveringen en daar was ik ook erg blij mee! Als ik mezelf even niet zo vrolijk voelde, het niet mijn dag was, was dit dé serie die mij weer opvrolijkte. Van begin tot eind houden ze het vol om je weer aan het lachen te krijgen.

Spartacus 

Bloed, zweet en mannen. Ik vind films en series uit deze tijd sowieso tof, de stijl en het verhaal. Spartacus vond ik erg nice, maar wel beetje jammer dat er in een volgend seizoen ineens een andere acteur kwam. Het duurde eventjes om hieraan te wennen, maar ze namen me al snel weer mee in het verhaal, no complains!

Er zijn nog veel meer series die leuk zijn, ik kijk er echt te veel tegelijk en heb er nog genoeg op mijn lijstje staan. Maar ik denk toch dat dit de series zijn die bij mij nu ver bovenaan staan.
 Ik leg totaal niet uit waar de series echt over gaan, maar daar heb je toch Google voor. Of je gaat de series zelf kijken.
 
 
 

Contact