zelfliefde selflove about me over mij

Personalia

Naam                           Milou Keeris
Woonplaats               Werkendam
Leeftijd                       25 jaar
Beroep                        Verpleegkundige in de wijk
Relatie                         Samen met de liefste

Hobby's 

Ik houd van schrijven, ik wil mijn passie graag delen en mezelf de kans geven verdieping te zoeken in onderwerpen die mij aanspreken. Lifestyle, mindset en ons vrouwen. Ik ben dol op sport, ik fitness dan ook graag. Maar ik ben ook zeker niet vies van een leuke serie kijken, team Netflix!

Selflove

Ik kan ontzettend genieten van muziek, een zelfliefde-momentje is voor mij dan ook mijn favoriete muziek aan, met een dekentje op de bank en een hete kom met thee.

Food

Ik ben jaren in strijd geweest met het monster anorexia nervosa en kan nu oprecht zeggen dat ik van eten kan genieten. Je kan me wakker maken voor sushi of een goede pasta carbonara.


 

Men zegt wel dat dingen die de moeite waard zijn nooit makkelijk zijn. Net als iedereen ben ook ik onderweg de nodige hobbels tegengekomen en heb ik mijn rugzak goed gevuld. Maar ook als het kon, zou ik daar niets aan veranderen! Waarom? Omdat ik op deze reis ontzettend veel geleerd heb en weet dat ik het ook waard ben. Het leven is een cadeautje die je met beide handen aan moet pakken. 

Heel wat ervaringen en levenslessen verder ben ik op het punt beland waar ik nu ben. Ik ben de uitdaging aan gegaan om mezelf beter te leren kennen, om van mezelf te gaan houden en het verleden te gaan verwerken. Ik leer nog steeds, juist nu ben ik mezelf aan het ontwikkelen tot wie ik echt ben en wil zijn. Ik heb altijd al het idee gehad dat ik tegen een muur aanliep, deze realisatie kwam november 2018 hard binnen, ik werd ziek. Ik heb geleerd dat het zo belangrijk is om naar jezelf te luisteren en van jezelf te houden, uiteindelijk moet je het met jezelf doen.

Ik ga vooral schrijven over lifestyle, mindset, het vrouwelijk lichaam en de bijkomende zaken, zoals menstruatie en de voortplantingsorganen. We lopen tegenwoordig maar door en de eisen vanuit de maatschappij nemen maar toe, maar ook merk ik dat er nog een grote taboe is rondom een hoop onderwerpen. Ik zou deze taboe graag willen doorbreken en alle vrouwen laten zien hoe mooi ons lichaam is en wat het allemaal kan, dat we er lief voor moeten zijn en het moeten waarderen. Dat we moeten leren om van onszelf te gaan houden, dat maakt het leven veel leuker.